ДОШКІЛЛЯ У «ЛІСОВІЙ КАЗЦІ»

2018-09-28

/Files/images/nov_foto/viber image.jpg

Обіч центральної дороги села Дернівки височіє сучасне приміщення, яке привертає увагу продуманою архітектурою, гармонійним поєднанням пастельних кольорів. І хто повірить, що зведене воно було ще в далекому 1912 році Переяславським повітовим земством за кошти князів Мерещенських, власністю яких на той час було і село Дернівка?! А перевтілилася споруда, немов казковий персонаж, у привітний, теплий і затишний будинок завдяки старанням дорослих: вони подбали про комфортні умови для дозвілля й навчання сільської малечі (дев’ятнадцять хлопчиків і дівчаток від двох до семи років), яка відвідує дошкільний навчальний заклад ясла-садок.

Приваблює й територія, простора й доглянута, із клумбами й ігровим майданчиком, казковими персонажами. Майже впритул підступають віковічні сосни, що й узимку чарують зеленню. Тому й садочок не випадково іменується «Лісовою казкою». На День відкритих дверей, що співпав у часі з професійним святом вихователів і всіх дошкільних працівників, до нього завітали імениті гості – голова Баришівської районної ради Володимир Антонович Гуменюк, керуюча справами райдержадміністрації Тетяна Олексіївна Брилюк, начальник відділу освіти молоді та спорту Баришівської РДА Володимир Вікторович Коцюрбій, директор ТОВ «Агро – С» Віктор Миколайович Рябчук і Тетяна Миколаївна Колесник, яка відає питаннями соціального розвитку Товариства, котре охоче співпрацює з усіма ініціативними сільськими громадами краю.

Різноманітні святкові номери з нагоди свята представили вихованці й працівники закладу, який очолює Альона Олегівна Савраненко, педагог і психолог за освітою, вихователь Ганна Володимирівна Приходько та помічники вихователя Марина Василівна Сілко, Оксана Анатоліївна Бадрак, логічним завершенням якого став танцювально-патріотичний флешмоб, до якого приєдналися і гості, й батьки, й ініціативні дернівчани.

В кінці дня малюки отримали солодкі подаруночки і ще довго ділилися враженнями від святкового дня!

/Files/images/nov_foto/IMG_1573.JPG/Files/images/nov_foto/IMG_1574.JPG

/Files/images/nov_foto/viber image1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 500

Коментарi