опалення ДНЗ

2016-02-17

Адміністрація ДНЗ (ясла-садок) « Лісова казка» в особі завідувача Тетяни Володимирівни Тарасенко, колектив закладу, батьки вихованців щиро дякують голові сільської ради села Дернівка Віталію Миколайовичу Ромась за допомогу у розвитку матеріально-технічної бази ДНЗ « Лісова казка».

Віталій Миколайович не так давно очолює Дернівку, але за період його роботи в закладі відбулися позитивні зміни.

Починаючи з червня 2016 року за кошти Віталія Миколайовича було проведено індивідуальне водопостачання до закладу, в якому голова сільської ради особисто приймав участь :замінив та під’єднував всі нові труби та крани , щоб вода поступала до приміщення.

З надходженням зими та тривалими морозами груби в дитячому садку дали про себе звістку . В них утворилися тріщини з яких виходив чад небезпечний для здоров’я учасників навчально-виховного процесу. Тому була необхідність призупиняти роботу закладу на період відновлення опалення.

Разом з Віталієм Миколайовичем ми звернулися за порадою та допомогою до начальника управління освіти, молоді та спорту Баришівської РДА Коцюрбія Володимира Вікторовича та начальника групи з централізовано господарства Квітки Сергія Володимировича. Вони швидко зреагували на проблему, яка постала в ДНЗ « Лісова казка». Вирішували, як краще відновити тепло та роботу закладу, особисто неодноразово приїздили до дитячого садка і було вирішено проводити парове опалення.

Голова дернівської сільської ради організував підвезення всіх необхідних деталей: труби, батареї, котел тощо. Він власноруч займався підключенням та підведенням, затримувався до пізньої ночі , щоб швидко та якісно закінчити підведення тепла.

На сьогодні наш заклад відновив свою роботу ми радо зустріли маленьких вихованців у теплому приміщенні.

Від себе особисто хочу подякувати начальнику управління освіти, молоді та спорту Баришівської РДА Коцюрбію Володимиру Вікторовичу та начальнику групи з централізовано господарства Квітка Сергію Володимировичу за чуйність та небайдужість , людяність та розуміння, за надання матеріальної допомоги для відновлення опалення.

Дякую голові сільської ради Ромасю Віталію Миколайовичу за всі добрі справи, які він організовує та проводить для ДНЗ « Лісова казка» та його вихованців, не шкодуючи власних сил та свого вільного часу.

Також хочеться пригадати наших спонсорів, які допомогли в ремонтних роботах влітку 2016 року-

- голові піклувальної ради ДНЗ Вишимірську Інну Георгієвну .Завдяки Інні Георгієвні в закладі встановлено нові сучасні двері в усіх кімнатах та завершено 100% заміна пластикових вікон;

- Макієнко Олександр Петрович повністю забезпечив заклад фарбами, водоємульсією тощо.

Дякую колективу та батькам вихованців ДНЗ (ясла-садок)» Лісова казка» за розуміння, підтримку, допомогу у проведенні всі робіт, які так необхідні для безперебійної роботи закладу.

Низький уклін всім Вам ! Хай Господь Бог дає Вам благодать, здоров’я, терпіння , мудрості .

З повагою завідувач ДНЗ Тетяна Володимрівна Тарасенко

Кiлькiсть переглядiв: 177

Коментарi