• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Звіт керівника закладу перед трудовим колективом

Звіт керівника закладу перед трудовим колективом

2015-06-04

Шановні присутні!

Відповідно до Положення про загальноосвітній навчальнитй заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 № 778, Положення про дошкільний навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2003 № 305 (зі змінами), Положення про позашкільний навчальний заклад, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 06.05.2001 № 433 (зі змінами), наказу Міністерства освіти і науки України від 23.03.2005 № 178 «Про затвердження Примірного положення про порядок звітування керівників дошкільних, загальноосвітніх та професійно-технічних навчальних закладів перед педагогічним колективом та громадськістю», доручення голови Київської обласної державної адміністрації від 01.04.2005 № 14-1, відповідно до наказу головного управління освіти і науки Київської облдержадміністрації від 06.05.2005 № 142 «Про порядок звітування керівників освітніх закладів про свою діяльність перед педагогічним колективом та громадськістю», листа департаменту освіти і науки Київської обласної державної адміністрації від 14.04.2014 № 12-01-13-920, наказу управління освіти, молоді та спорту № 144 від 26 травня та з метою утвердження відкритої і демократичної державно-громадської системи управління освітою, поєднання державного і громадського контролю за прозорістю прийняття й виконання управлінських рішень, запровадження колегіальної етики управлінської діяльності у навчальних закладах, що базується на принципах взаємоповаги та позитивної мотивації, дотримання вимог законодавства щороку кожен керівник звітує перед громадою про проведену роботу за навчальний рік.

На протязі 2014-2015 навчального року в нашому закладі пройшли великі зміни .НВК було реорганізовано. Повна назва нашого закладу на сьогодні: Дошкільний навчальний заклад(ясла-садок) ,, Лісова казка,, Наш заклад здійснював свою роботу відповідно до Конституції України, положення про освітній заклад, наказів управління освіти, молоді та спорту , інших правових актів статуту.

Координацію діяльності ДНЗ здійснює управління освіти, молоді та спорту. Основним видом діяльності є дошкільна освіта..

Головною метою дошкільного закладу є забезпечення реалізації права громадян на здобуття дошкільної освіти, задоволення потреб у нагляді, догляді та оздоровлені дітей, створенні умов для їх фізичного, розумового і духовного розвитку.

.Діяльність дошкільного закладу направлена на реалізацію основних завдань дошкільної освіти: збереженням та зміцненням фізичного і психічного здоров’я дітей, формування їх особистості, розвиток творчих здібностей та нахилів, забезпечення соціальної адаптації та готовності продовжувати освіту, надання кваліфікованої допомоги в корекції недоліків в розвитку дитини.

В зв’язку з реорганізацією НВК змінився штатний розпис:

Виведено :2,6 ставки вчителів початкових класів та 0,5 ставки прибиральниці.

Введено:1,5 ставки вихователя, 1 ставка кочегара та 0,5 ставки прибиральниці.

На даний момент у закладі працює 2 педагогічні працівники: завідувач ДНЗ та вихователь , які мають вищу педагогічну освіту.

Сьогодні у дитячому садку перебуває 13 вихованців. Ще 5 заяв від батьків діти яких доростають до 2-х річного віку. В минулому році в закладі стояло питання про нестачу дитячих ліжок, але завдяки фінансовій підтримки голови сільської ради Шовть Л.В. це питання вирішено ; закуплено 3 двоповерхових ліжка та 6 дитячих шаф. Повністю зроблено ремонтні роботи у приміщенні закладу. Класні кімнати переобладнано під простору ігрову кімнату, та клас для занять вихованцям дитячого садка, відремонтовано туалетні кімнати. Всі кімнати, коридор та роздягалка оздоблені розписами художників дитячими ілюстраціями та героями казок. Також на території поставлено дитячу альтанку, де діти під час прогулянки можуть відпочити в холодку або сховатись від дощу, чи просто проводити там час.

З метою поліпшення здоров,я дітей проводяться оздоровчі та загартовуючи процедури. Так як наш д/с знаходиться у лісі в екологічно чистій зоні то діти в літню пору ходять босоніж , або по пробкових килимках .

У закладі проводились дитячі свята: Новий Рік, 8 – Березня , де діти брали активну участь .Були запрошені батьки, бабусі та гості. На новорічні свята діти отримали гарні подарунки від сільської ради та від спонсорів.

На 8 Березня діти на чолі з вихователем подарували мамам та бабусям подарунки , виготовлені власноруч.

По традиції наші малюки беруть участь у проведені свята 9 Травня.. Ось і в цьому році вихованці д/с розповідали вірші біля меморіалу в селі Дернівка, присвячені дню Перемоги, розчуливши присутніх до сліз.

Щодо забезпечення матеріального фінансування – переважає допомога сільської ради, батьківська та спонсорська.

Під час проведення місячника благоустрою для біління огорожі, сараю та бордюрів вапном та фарбою забезпечила сільська рада. Коли вийшла з ладу насосна станція, яка подає воду до дитячого садка – голова с/р Шовть Л.В. також не відмовила в допомозі і виділила кошти для придбання нової станції.

Під час ремонтних робіт батьки теж докладають багато зусиль; беруть участь у проведенні ремонту, фінансують.

Багато проблем ще лишаються невирішеними. Капітального ремонту потребує дах закладу, сарай, пічне опалення. Ігровий майданчик. Необхідно збувати харчоблок, встановити холодильне обладнання, провести каналізацію та водопостачання, поновити наочні посібники.

Сьогодні я хочу подякувати голові сільської ради Шовть Л.В. , батькам , спонсорам за підтримку та допомогу. За те що ви ніколи не відмовляєте і по можливості в короткий термін можете вирішити нашу загальну проблему. Надіюсь і надалі на вашу співпрацю.

Кiлькiсть переглядiв: 210

Коментарi